Bruidsfotografie

 

Een bruiloft zit vol gedenkwaardige momenten met dierbaren waar jullie niets van willen missen. Ik leg deze hoogtepunten op een professionele manier vast in een unieke bruidsreportage.

Vooraf
Van tevoren nodig ik jullie uit voor een (gratis) intakegesprek, waarin ik alle wensen en mogelijkheden met jullie bespreek. Ook kunnen jullie dan enkele bruidsalbums bekijken en maken we een aantal foto’s in de fotostudio. Dat geeft mij de kans om erachter te komen wat voor soort bruidsreportage jullie willen en wat bij jullie past. Pas daarna beslissen jullie of ik degene ben die jullie bruiloft op beeld mag gaan vastleggen. Jullie krijgen, indien gewenst ook een gratis pre wedding-shoot.

Naderhand
Ik vind het belangrijk dat het album helemaal bij jullie past en daarom betrek ik jullie bij het samenstellen ervan. Samen zoeken jullie de trouwfoto’s uit en bekijken jullie op welke manier ze het beste in het album uitkomen. Op die manier wordt het echt een uniek album, dat jullie bruiloft op een creatieve en overzichtelijke manier weergeeft.

 

Kijk hier voor de prijzen

bruidsfoto 4 bruidsfoto 1

bruidsfoto 2

bruidsfoto 5

bruidsfoto 3

Remember the moment…