Hele fijne jaarwisseling, een knallend begin van een TOP 2017; maak er het beste wat mogelijk is om met trots op terug te kijken!

nieuwjaarskaart

OUDEJAARSDAG; Het jaar 2016 is voor mij vooral DANKBAARHEID EN TROTS; veel geleerd, veel gedaan, veel mooie stappen gezet…..

IK BEN VOORAL DANKBAAR voor alle lieve mensen om me heen; mijn kinderen, partner en lieve vrienden. Dank voor jullie liefde, tijd, aandacht, leren, luisterend oor, steun en gezelligheid. Heel dankbaar voor alle mooie plaatsen in deze veelzijdige wereld, die ik weer mocht; bezoeken, ontdekken en van genieten.

MIJN HOOGTEPUNTEN; Letterlijk boven de 4000 meter tijdens onze trekking in Upper Mustang in Nepal, zwemmen met dolfijnen in USA, succesvolle workshops Kijk dit ben ik, de Pecha Kucha in de Schalm in Veldhoven en de aanpassingen van namen en huisstijl van mijn bedrijven coaching en fotografie.

HEEL ERG TROTS BEN IK: Op mijn meiden, mijn partner: zijn geduld met mij, zijn bedrijf en zijn rol als vader. Ook op mijn bedrijven; de cliënten die ik mocht begeleiden in de coaching en mocht fotograferen. Mijn passie; weer flink kunnen uitoefenen! Trots op de stappen die ze gezet hebben, ook mede namens mijn coach Raymond Gruijs, die me zakelijk motiveert en inspireert. En ik ben heel trots op en blij met mijn nieuwe huisstijl en websites fris en kleurrijk het nieuwe jaar in…..

Ik heb HEEL VEEL ZIN in 2017 en ben heel benieuwd wat dit nieuwe jaar ons gaat brengen.

Ik WENS JULLIE allen een heel fijne jaarwisseling en maak van 2017, het beste wat mogelijk is om met trots op terug te kijken.

Een knallend begin van een TOP 2017.